Smart home techniek

In een tijd waarin we steeds drukker zijn, er steeds meer van ons verwacht word en waar we 24/7 “online”zijn, is gemak en comfort toch wel lekker. Na en drukke dag in het donker naar huis, onderweg alvast de verlichting aanzetten zodat je niet in het donker thuis komt of onderweg naar huis in de winter alvast je verwarming aanzetten zodat je in een comfortabel huis thuis komt. Klinkt dat niet even lekker?

De techniek staat niet stil en men wilt steeds meer comfort en gemak. Gemak dient de mens zeggen ze immers. En dat is ook zo. Vandaar dat wij ons ook verdiept hebben in Enet. Enet is eigenlijk een simpele variant van domotica, maar des al niet te min met vele mogelijkheden. Op afstand de verlichting aan/uit zetten, jaloezie├źn op afstand omhoog of naar beneden doen of de verwarming in of uit schakelen zijn enkele mogelijkheden die Enet te bieden heeft. Het kan geplaatst worden in nieuwbouw maar ook zeer goed in bestaande gebouwen. Waardoor ook bestaande gebouwen/woningen met de nieuwe tijd en gemakken mee kan gaan.

Mocht u meer willen weten  over smart home oplossingen, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u dan uitgebreid informeren.

 

Leave a Comment