WFL Elektro werkt zowel als regisseur als in uitvoering mee aan projecten in diverse branches.

De dienstverlening van WFL Elektro omvat alles op het gebied van elektrotechniek. In grote lijnen is onze expertise gericht rondom de volgende gebieden:

Lichtinstallaties: 230 volt installaties zijn te vinden in huis en kantoor. Denk aan stopcontacten, verlichting en dergelijke.

Krachtstroominstallaties: de techniek gaat steeds verder en ‘onze’ luxe wordt steeds groter. Het komt steeds vaker voor dat men krachtstroom nodig heeft in huis. Denk maar eens aan een inductiekookplaat, bubbelbad of een sauna. Voor deze apparaten is het gebruikelijk dat er krachtstroom aanwezig is (400 volt).

Datatechniek: internet is niet meer weg te denken. Wij kunnen niet meer zonder. Thuis lekker surfen of bankzaken doen via het internet. Als bedrijf is zo’n beetje tegenwoordig alles met internet verbonden. Wij kunnen zowel kleine als grote netwerken aanleggen voor particulieren en voor bedrijven.

Storingen: niets is zo vervelend als een storing. Wij hebben sinds onze start een speciale storingslijn. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken zijn wij te bereiken voor spoedgevallen.

Projecten: WFL Elektro heeft meerdere projecten gerealiseerd in diverse branches. Bekijk hier een greep uit ons werk.

Bel ons voor advies

Schakel ons in