Vernieuwde kantine

header-03

Voor de nieuwe kantine van de particuliere school Lyceo College hebben wij alle oude verlichtingsmaterialen verwijderd. Vervolgens hebben wij op basis van een nieuw opgezet lichtplan de gehele,nieuwe kantine opnieuw opgericht.

Renovatie woonhuis

header-02

Voor de renovatie van een woonhuis hebben wij bijgedragen aan de aanbouw, nieuwe keuken en is de basisverlichting omgezet naar moderne LED-strips.

Nieuw restaurant

heaeder-01

Een geheel nieuw restaurant is qua elektrische installaties helemaal door ons opgericht. De basis hiervoor was het feit dat de oude installatie was afgekeurd.

Woning  Alkmaar

Woning binnenstad Alkmaar

c0f52227-f169-4410-ae75-18d59479ca9c

In de binnenstad van ons mooie Alkmaar hebben we een oude woning verbouwt. De woning was totaal gestript en al het elektra moest opnieuw aangelegd worden. Bij dit mooie project zijn wij er van A tot Z bij geweest, van advies geven tot opleveren. We hadden de vrije hand gekregen van de klant,waarbij we alle wensen van de klant tot in de puntjes uitgevoerd hebben.

Data techniek

Data netwerk Den-Haag

data-kast-2

In Den-Haag hebben wij een data netwerk gerealiseerd van 1500 aansluitingen verspreid over 7 verdiepingen in een kantoor gebouw. Het oude netwerk verwijderen en het nieuwe moderne Cat6A netwerk neerleggen. Van het trekken van de kabels tot het afmonteren en meten met de Fluke DTX-1800.

Hotel Bar

Bar Verlichting Volks hotel

bar-

Bij het Volks hotel in Amsterdam hebben we een nieuwe bar geplaatst met led verlichting. In de kelkjes hebben we 24v ledstrips gemonteerd evenals rondom de bar. In bar zaal zelf hebben wij nieuwe Par Ledverlichting geplaatst regelbaar met Dmx Controller.

Bel ons voor advies

Schakel ons in